Mekanisk 3D byggesæt i træ – Porsche Comet GTS

499.00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Mekanisk 3D byggesæt – Porsche Comet GTS! Er du klar til at tage udfordringen op, med dette byggesæt fra Unidragon! Disse byggesæt i ægte træ er en fantastisk gave, til praktisk talt enhver store som små. Det er et super sjovt projekt og gå i gang med, eftersom det ideholder hele 219 forskellige brikker, er det til både store og små. Det er en rigtig god familie aktivitet, da det udvikler hjernen og finmotorikken, mens du bygger. byggesættet er lavet af krydsfiner af høj kvalitet, og hver brik er laserskåret og er unik i deres former.

Hvor cool er dette byggesæt i ægte træ, som er en 3D-model af Porche Comet GTS? Hop i skoene på en rigtig mekaniker og mærk, hvor spændende det er at samle denne sportsvogn. Se din kreation komme til live med åbne døre, fungerende låse og drejende hjul.

Funktioner

– 219 brikker
– Brikkerne har unikke former
– Sjovt at bygge med hele familien
– En god gaveide 
– Velegnet til børn fra 14 år
– Anslået byggetid: 2-4 timer

Produktinformation

– Produkt: Mekanisk 3D byggesæt – Porsche Comet GTS
– Mærke: UNIDRAGON
– Materiale: Presset HDF Træ
– Mål: L 26,8 x B 13,3 x H 7,8 cm
– Farve: Orange og blå 

 

Mød Unidragons unikke byggesæt i træ!
Unidragons produkter er lavet af høj kvalitet og kommer i et smukt design. Der er mange forskellige byggesæt at vælge imellem, til både voksne og børn (14+ ). Disse puslespil har unikke former, som ikke kun gør det sjovt at bygge, men også træner din hjerne og finmotorik.  Unidragons byggesæt er et  perfekte redskab til at forbedre din hukommelse, problemløsning, visuel-rumlige evner og humør og sænke dit stress niveau. Er du klar til at tage denne sjove udfordring op?

Vi har flere forskellige byggesæt, med bland andet drager, lastbiler, motorcykler og meget mere. Du kan se vores andre byggesæt her.