Mekanisk Byggesæt Træ – Cabriolet VM-05

799.00 kr.

Varenummer (SKU): UE05769 Kategori:

Beskrivelse

Mekanisk Byggesæt i Træ – Cabriolet VM-05 fra mærket Ugears, som producerer unikke træ byggesæt. Når du åbner pakken, starter udfordringen med at samle samt duften af birketræ. Det bedste er dog, at se modellen i aktion.
Hver model er et kunstværk i sig selv, med en særlig funktion, som er baseret på mekaniske principper. Modellerne er lavet af birketræ og teknisk fantastisk gennemtænkte, så der ikke er behov for lim! Derudover er manualen for hver model så omfattende, at selv en uerfaren person kan samle modellen. De forskellige dele er nummererede og billederne refererer til hvert element.  Hver model bruger tandstikker, der tjener som aksler til hjulene  og hver model har sit eget unikke stykke tilbehør til målinger.
Produkterne fra Ugears er en sand gave at modtage eller give og er desuden pakket smukt ind i en luksus gaveæske.
Dette makaniske byggesæt i træ – VM-05, er meget detaljeret og yderst realistisk, som er en hyldest til bilindustrien, og bliver designet og nyfortolket, af Ugears ingeniører og designere. Denne flotte cabriolet er udstyret med en gummimotor, som gør at selve bilen kan køre. Hvis du åbner motorhjelmen, kan du se motoren bevæge sig i detaljer. Den kommer med en donkraft, værktøjssæt og førstehjælpskasse.

Egenskaber

– Ingen lim nødvendig
– Målestok: 1:10
– 735 dele
– Estimeret monteringstid: 13 timer
– Flere forskellige modeller (se her)
– Inklusiv: detaljeret manual på forskellige sprog

Produktinformation

– Produkt: Mekanisk Byggesæt Træ – Cabriolet VM-05
– Materiale: Birk krydsfiner
– Dimensioner: L 35 x B 15,7 x H 9 cm
– Farve: Naturtræ