Mekanisk Byggesæt Træ – Lastbil VM-03

799.00 kr.

Varenummer (SKU): UE05177 Kategori:

Beskrivelse

Mekanisk Byggesæt Træ – Lastbil VM-03 fra Ugears, som producere unikke i byggesæt i træ. Når du åbner pakken, starter udfordringen med at samle samt duften af birketræ. Det bedste er dog, at se modellen i aktion.
Hver model er et kunstværk i sig selv, med en særlig funktion baseret på mekaniske principper. Modellerne er lavet af birketræ og teknisk fantastisk gennemtænkte og så er der ikke behov for lim. Det er nemt at skubbe hver del ud, og manualen til hver model er så omfattende, at selv en uerfaren modelbygger kan samle modellen. De forskellige dele er nummerrede og billeder refererer til hvert element. Hver model bruger tandstikker, som tjener som aksler til hjulene.
Produkterne fra Ugears er en sand gave at modtage eller give og er desuden smukt pakket ind i en luksusgaveæske.

For modelbygningsentusiaster er dette byggesæt af en lastbil VM-03, et absolut et must-have! Lastbilen er robust og kraftfuld og har en R6-motor som er drevet af en gummibåndsmotor. Det detaljerede design indeholder alle de ikoniske elementer fra amerikanske langdistancelastbiler, såsom to store rør og to par spejle samt et realistisk tilslutningssystem, der forbinder din trailerenhed til lastbilen. Derudover er der monteret en lille stige under kabinedøren for nem adgang til kabinen. Bagerst i lastbilen finder du en skovl og en benzinbeholder. Er du klar til at udforske nye ruter med denne Heavy Boy Truck VM-03?

Egenskaber

– Ingen lim nødvendig
– Målestok: 1:24
– Antal komponenter: 541
– Anbefalet alder: 14+ år
– Flere forskellige modeller (se her)
– Inklusiv: detaljeret manual på forskellige sprog

Produktinformation

– Produkt: Mekanisk Byggesæt Træ – Lastbil VM-03
– Materiale: Birk krydsfiner
– Dimensioner: L 38 x B 13,5 x D 17,8 cm
– Emballage: Luksus gaveæske
– Emballagemål: L 38 x B 17 x D 5 cm
– Emballagevægt: 1440 gram