Mekanisk Byggesæt Træ – Roadster VM-01

599.00 kr.

Varenummer (SKU): UE05221 Kategori:

Beskrivelse

Mekanisk Byggesæt Træ – Roadster VM-01 som er baseret på mekaniske principper. Modellerne fra ugears er lavet af birketræ og teknisk gennemtænkte, så der ikke er behov for lim! Derudover er manualen så omfattende, at selv en uerfaren hobbyist kan samle modellen. De forskellige dele er nummererede, billeder visses til hvert element, trinene er overskuelige og visser hvor man skal være ekstra opmærksom.
Byggesættet fremstår i et moderne design, som gør at modellen kan stå i stuen og pynte i indretningen.

Eventyret begynder, når du åbner æsken med dit nye modelsæt fra Ugears. Bilen er en elegant og meget hurtige Roadster VM-01 sportsvogn!
At bygge denne model er imponerende og spændende: Med dine egne hænder kan du sammensætte de præcist skåret dele til et 3D, bevægeligt og mekanisk vidunder. Når Roadsteren er færdig, kan du tage hende med på en prøvetur. Opdag, hvad dette smukke køretøj kan!
Bilen har fremragende tekniske egenskaber og et detaljeret, realistisk retro design. Desuden er Roadsteren udstyret med en kraftig V8-motor og bevægelige ventiler. Denne fantastiske sportsvogn har en transmission med tre positioner: fremad, bagud og neutral. Retningen kan justeres med rattet. Støddæmperne på forhjulene får Roadster til at se endnu mere realistisk ud.
Tag dine venner og familie med på et eventyr, og nyd din underholdningen med denne Roadster VM-01!

Funktioner

– Ingen lim påkrævet
– Målestok: 1:32
– 437 dele
– Anbefalet alder: 14+ år
– Flere tilgængelige modeller (se her)
– Inklusive: detaljerede manual på flere sprog

Produktinformation

– Produkt: Ugears Mekanisk Byggesæt Træ – Roadster VM-01
– Materiale: Birk krydsfiner
– Dimensioner Roadster: L 30,5 x B 13 x D 10 cm
– Vægt Roadster: 468 gram
– Farve: Naturligt træ
– Mærke: Ugears