Mekanisk Byggesæt i Træ – Tankvogn

999.00 kr.

Varenummer (SKU): UE04872 Kategori:

Beskrivelse

Mekanisk Byggesæt i Træ – Tankvogn i 3D fra Ugears , som er unikke i modelbygning. Når du åbner pakken, starter udfordringen med at samle samt duften af birketræ. Det bedste er dog, at se modellen i aktion.
Hver model er et kunstværk i sig selv, med en særlig funktion baseret på mekaniske principper. Modellerne er lavet af birketræ og teknisk fantastisk gennemtænkte og så er der ikke behov for lim. Det er nemt at skubbe hver del ud, og manualen til hver model er så omfattende, at selv en uerfaren modelbygger kan samle modellen. De forskellige dele er nummerrede og billeder refererer til hvert element. Hver model bruger tandstikker, som tjener som aksler til hjulene.
Produkterne fra Ugears er en sand gave at modtage eller give og er desuden smukt pakket ind i en luksusgaveæske.

Den mekaniske tankvogn er baseret på UGM-11 lastbilen og har en unik åbningsmekanisme. Tankvognen kører, skifter, styrer og accelererer som en rigtig lastbil. Den fire-cylindrede motor drives af en krumtapaksel via det gear-drevne system i toppen af ​​tankvognen. Tankvognen har et håndtag på siden til at sætte gearet i bakgear, fremad eller neutral. Det åbne design gør det muligt fuldt ud at beundre lastbilens komplekse arbejde. For eksempel kan du se de fire cylindre arbejde under motorhjelmen. Rattet har en rigtig fungerende ratstamme og er forbundet med affjedringen.
Tankvognen passer præcis til en dåse med en volumen på 0,33L. Når du drejer knappen på toppen af ​​tankvognen, vil de to sider af tankvognen foldes til hver sin side, og bagsiden foldes ned, så du kan tage din drink. The Mechanical Tanker er en rigtig udfordring for entusiasten og resultatet er et absolut blændende mesterværk.

Funktioner

– Ingen lim påkrævet
– Målestok: 1:24
– 12 plader med 594 dele
– Anbefalet alder: 14+ år
– Flere tilgængelige modeller
– Inklusiv: detaljerede instruktioner på flere sprog

Produktinformation

– Produkt: Mekanisk Byggesæt Træ – Tankvogn
– Materiale: Birkekrydsfiner
– Mål Tankvogn: H 18 x L 33 x B 12,5 cm
– Mærke: Ugears