Mekanisk Byggesæt Træ – Vandtårn/Vindmølle

799.00 kr.

Varenummer (SKU): UE05375 Kategori:

Beskrivelse

Mekanisk Byggesæt Træ – Vandtårn/Vindmølle som er baseret på mekaniske principper. Modellerne fra ugears er lavet af birketræ og teknisk gennemtænkte, så der ikke er behov for lim! Derudover er manualen så omfattende, at selv en uerfaren hobbyist kan samle modellen. De forskellige dele er nummererede, billeder visses til hvert element, trinene er overskuelige og visser hvor man skal være ekstra opmærksom.
Byggesættet fremstår i et moderne design, som gør at modellen kan stå i stuen og pynte i indretningen.

Vandtårn/Vindmøllen  fra Ugears er mere end et mekanisk puslespil. Det er et spændende eventyr ind i den gamle Engelske historie. Modellen er baseret på Chesterton vindmøllen, som er en cylindrisk stentårnvindmølle fra det 17. århundrede, der blev bygget uden for landsbyen Chesterton.
Vindmøllen blev en unikke konstruktion med en buet base formentlig bygget af en fremtrædende figur fra perioden, Sir Edward Peyto, der ejede Chesterton Manor på det tidspunkt. Denne Ugears model er designet i “Victorian steampunk” og stilen er baseret på en prototype fra Chesterton. Modellen er drevet af en aftagelig gummibåndsmotor. Når motoren er fjernet, kan vindmøllen arbejde i en manuel tilstand, der giver dig mulighed for at observere og undersøge den fascinerende komplekse mekanisme i detaljer. Brug en ventilator til at demonstrere for dine børn, hvordan en rigtige vindmølle fungere.

Funktioner

– Ingen lim påkrævet
– Målestok: 1:50
– 585 dele
– Anbefalet alder: 14+ år
– Flere tilgængelige modeller (se her)
– Inklusive: detaljerede manual på flere sprog

Produktinformation

– Produkt: Ugears Mekanisk Byggesæt Træ – Vandtårn/Vindmølle
– Materiale: Birk krydsfiner
– Mål: L 35 x B 48,5 x D 22 cm
– Farve: Naturligt træ