Verdenskort til væggen – 130×78 Rå

999.00 kr.

Varenummer (SKU): UE04893 Kategori:

Beskrivelse

Verdenskort til væggen i 130×78 Rå, som er et puslespil i luksus træ i et lækkert design. Dette puslespil er designet i et unikt design i sort og er et verdenskort, og perfekt som vægmaleri som resultat. Se kortet i samme størrelse, men i sort her og hvid her.

Ægte Puzzle som er opdelt i kontinenter. De ledsagende pap rammer gør det nemt at fuldføre hvert kontinent. Vælg en væg, hvorpå puslespillet skal placeres, og de forskellige kontinenter kan korrekt placeret ved de øverste skiver aftagelig sticker og verdenskort til væggen er nu opsat.
Ved at gøre brug af de medfølgende transfer sticker ark af kontinentet kan den vendes, således at klæbemidlet kan påføres (hver mærkat er at anvende to gange).
Efter påføring af et kontinent på væggen, skal pap rammen fjernes, og resultatet vises med fantastisk 3D-effekt.

Verdenskort ægte træ som er rigtig holdbart og i høj kvalitet og leveres med alle de dele som skal bruges for at fuldføre luksus træ verdenskort på væggen. Ægte verdenskort Puzzle er en fantastisk vægdekorationer og et unik eksemplar blandt Maps Verden.

– Unikt træ verdenskortet puslespil
– Geografisk verdenskort
– Smuk væg dekoration
– Let at montere på væggen

Produkt information:

– Produkt: Luksus træ verdenskort puslespil – 130 x 78 cm
– Materiale: træ
– Mål: L 130 x W 78 cm
– farve: Rå (Brun)
– emballering: MiMi Gaveæske
– pakke Vægt: 1136 gram
– Mærke: MiMi Innovations

Pakke Indhold:

9 x Store dele til at sammensætte verdenskortet
1 x Sticker Strip til montering af World Map
1 x Flaske lim
48 x Original træ MiMi tags (3 farver)
1 x Original træ MiMi tag holder
Små og store grænser
Multilanguage manual

MiMI Innovation

MiMi Innovations som er producenten bag verdenskortet, startede i 2014 med ambitionen om at skabe originale produkter. I 2016 startede vi med verdenskortet som puslespil, et nyt koncept med et eksklusivt verdenskort i træ. Vores formål var at arbejde med bæredygtigt træ af høj kvalitet, og fortsætte med at udvikle kortet. MiMi-kortene er repræsenteret i mere end 30 lande, og fortsætter med at erobre verden.